آموزش طرز تهیه حلیم گوشت با گندم و راز خوشمزه تر شدن حلیم گوشت
آموزش طرز تهیه حلیم گوشت با گندم و راز خوشمزه تر شدن حلیم گوشت
طرز تهیه حلیم گوشت اگر تا به حال حلیم نخورده اید قطعا اسمش را شنیده اید. غذایی بسیار مقوی برای وعده صبحانه که ما ایرانی ها به کرات از آن استفاده می کنیم. مواد استفاده شده در تهیه حلیم می تواند تا بعد از ظهر شما را بی نیاز از هر گونه غذایی کند. حلیم را در مراسماتی که نذری می دهند هم پخت می کنند. خصوصا در ماه محرم. اگر تا به حال اقدام به درست کردن حلیم نکرده اید، این کار را با آموزش ما انجام دهید.
طرز تهیه حلیم گوشت خانگی
برای تهیه حلیم گوشت در ابتدا اقدام به تهیه مواد اولیه و لازم آن کنید. سپس به سراغ مراحل آموزش درست کردن آن بروید.
مواد لازم طرز تهیه حلیم گوشت
|
|
گندم | 300 گرم |
گوشت یا مرغ | 300 گرم |
زردچوبه | نصف قاشق چایخوری |
نمک | 1 ق چای خوری |
روغن یا کره | به مقدار کافی |
آب | 10 لیوان |
شکر و دارچین | به مقدار کافی |
طرز تهیه حلیم گوشت برای کودک
1) ابتدا اقدام به برداشتن کاسه ای کنید و گندم را در آن بریزید. سپس مقداری آب به آن اضافه کنید. اجازه دهید حداقل 7 و یا حداکثر 1 روز خیس بخورد. باید آب جذب گندم شود. ممکن است گندم شما دارای پوست باشد.
2) در این صورت قابلمه ای برداشته و گندم ها را با مقداری آب درون قابلمه بریزید. روز گاز قرار داده و شعله را روشن کنید تا بجوشد. سپس کمی صبر کنید تا خننک شود. با استفاده از سافی پوست ها را از گندم جدا کنید.
[ بازدید : 420 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]